Vil du lese veiledningen i en ny fane trykk her.

Vi har ett samarbeid med Abax. Denne integrasjonen lar deg se all kjøredata i Kvalitetskontroll.

For å aktivere den må du gå til Bedrift --> Integrasjoner og trykke deg innpå Abax.

For å aktivere modulen må du huke av der det står "Aktiver Abax kjørebok".

Da vil dine kjøredata bli synlig under Timer --> Abax Kjørebok

Deretter må du logge inn med brukerinnlogging som du har i Abax.

Alle endringer på kjøredata, kjøretøy og uttak av rapporter må gjøres i Abax.