Ønsker du å åpne veiledningen i ny fane trykk her

Hvordan aktivere Norkart integrasjonen i ditt kvalitetssystem?

Gå til bedrift --> Integrasjoner --> Norkart

Trykk deretter på Aktiver.

Hvordan fungerer den?

For å kunne sende en søknad til eByggsøk må du først opprette prosjektet i Kvalitetskontroll. Trykk på + legg til nytt prosjekt og deretter søker du etter adressen i søkefeltet og trykker bruk adresse.

Steg to i selve prosjektopprettelsen så haker du av for "Ans Søk" og da vil det vise seg en ny knapp som heter "Send til eByggesøk Proff". Trykk her og søknaden vil bli sendt til Norkart. Husk å trykk lagre. Informasjonen sendes direkte og du kan enkelt gjennomføre ulike byggesøknader på eByggesøk Proff sin side basert på informasjonen fra Kvalitetskontroll.

Så fort søknaden er er utfylt, signert eller godkjent vil du få den tilbake i Kvalitetskontroll som PDF under prosjektet

Får du ikke opp "Send til Ebyggsøk" knappen i prosjektopprettelsen? Les under her.

Norkart integrasjonen må gis tilgang til Kvalitetskontroll AS fra Norkart sin side også:

• Trykk "Samarbeidspartnere" fra profil-menyen oppe i høyre hjørne

• "Opprett ny tilgang"

• Velg Kvalitetskontroll AS fra listen over samarbeidspartnere

• Gi tilgang