Gå til Ordre og deretter prislister. Trykk på Legg til prisliste.

Velg fra kunde (kontaktregisteret ditt) eller prosjekt.

Når du har valgt kunde kan du lage prisliste for den kunden. Her har du ett beskrivelsesfelt også kan du legge til produkt.

Trykk på legg til produkt og du vil få opp dine produkter. Du har også søkefelt som lar deg søke i produktene dine.

Her kan du legge inn prisgrunnlag (Innkjøpspris, utsalgspris, ignorer), velge utrekning og verdi. Trykk deretter legg til og produktet vil legge seg inn i prislisten for denne kunden.

Du kan også eksportere prislisten.

IMPORT AV PRODUKTER:

Hvis du ønsker å importere varer fra ett eksisterende system så gå til Ordre --> Produkter og trykk på importer varer. Der vil det ligge en excel-mal du kan laste ned, ta utgangspunkt i denne og send til oss slik at vi kan importere produktene for deg.

Dersom du ikke har mange produkter kan du fint legge de inn manuelt. Veiledning for produkter finner du her.

Når du har laget prislister er disse mulig å hente inn på ordrene dine.