Vil du lese veiledningen i en ny fane trykk her

CORDEL:

Gå inn på valgt ordre og trykk "Sendt til Kvalitetskontroll" når aktuell informasjon er fylt ut i ordren/prosjektet.

En kan sende over informasjonen på ny til Kvalitetskontroll, hvis du gjør endringer i Cordel. Trykk på knappen for hver gang du ønsker oppdatert informasjon i Kvalitetskontroll.

Du får beskjed om at informasjonen er sendt over til Kvalitetskontroll.

Informasjonen som blir sendt over er:

• Adresse

• Bruksnr

• Postnr og sted

• Andelsnr

• Prosjektnr

• Prosjektleder/saksbehandlinger

• Festenr

• Gårdsnr

• Kommunenr

• Seksjonsnr

• Tiltakshaver

• Prosjektbeskrivelse

KVALITETSKONTROLL:

Logg inn i kvalitetskontroll, gå deretter til prosjekter

Her finner du ordre/prosjektet som nå er kommet fra Cordel. Trykk deg innpå prosjektet og du ser hvilke informasjon som er kommet med.