Ønsker du å lese veiledningen i en ny fane så trykk her.

Det er kun administratorer som har tilgang til menyknappen "Maler". Maler er ett bibliotek der du finner alle bransjene og sjekklistene du har tilgjengelig i systemet ditt.

Når man trykker på maler kommer det opp en undermeny.

Sjekklister:

Når du trykker på sjekklister så vil du få opp en nedtrekksmeny med alle bransjene du har tilgjengelig. Inne på hver bransje vil du få opp sjekklister.

Disse kan du enkel redigere og tilpasse din bedrift. Da trykker du bare rediger, når du har redigert dem og trykker lagre vil de legge seg under "egendefinerte lister". Under egendefinerte lister kan du også lage dine egne sjekklister.

Prosjektmal:

Her kan du lage egne prosjektmaler. Det vil si at der som du har typiske prosjekter som "Totalrenovering av bolig", "Enebolig" etc. så kan du sette opp slik at du knytter sjekklister opp mot type prosjekter i en prosjektmal. Da slipper man å hente inn sjekklister hver gang, da kan man bare velge en prosjektmal.

Dokumentmaler:

Her er dokumentmaler og du finner en del dokumenter her:

Også en del engelske og norske dokumenter under HMS på byggeplass.

Perm-maler:

Under perm-maler kan du endre oppsettet på permene i systemet slik som du ønsker. Dersom du endrer oppsettet her under perm-maler så er det slik de vil bli seende ut på prosjekter.

Prosjektfil-mapper:

Her kan du lage en en fast mappestruktur som du vil ha på prosjekter. Disse tomme mappene vil da opprettes automatisk med nye prosjekter.