Ønsker du å lese veiledningen i en ny fane trykk her.

Nå kan du skru av funksjonen for “bruk som standard” for tilleggstimer. Når denne er skrudd av vil ikke de tilleggstimene som er satt som standard være valgt når man oppretter en ny timeføring.

Fant du svaret?