I web-versjonen ser sjekkliste oversikten slik ut. Du ser alltid hvilket prosjekt du er inne å jobber i her:

For å legge til sjekklister fra biblioteket eller fra prosjektmal så trykker du her:

Når sjekklistene er på plass i prosjektet vil de se sånn ut:

Etterhvert som de fylles ut vil det se sånn ut, her ser dere antall avvik, fremdrift, antall bilder og status.

Dersom man vil redigere en sjekkliste må man holde datamusen over den sjekklisten man vil redigere, da vil man få opp en rediger knapp.

Valg mulighetene man har for en sjekkliste dukker opp når man markerer en eller flere sjekklister. Da kommer de opp slik som det er vist på bildet:

Du kan også filtrere på kategorier, kategori kolonne og om sjekklister er arkivert eller aktivert.

Kategori-kolonnen kan man lett få sortert listene sine på for eksempel Bygg, Etasje, Leilighet, Rom etc.

Når man legger inn type i feltet for kategori kolonne vil type dukke opp i oversikten som en egen kolonne:

Man kan også velge hva som skal være synlig i oversikten over kolonner: