Trykk på de tre horisontale strekene oppe i høyre hjørnet.

Trykk deg deretter innpå menyen Sykefravær

Du kan registrere nytt fravær ved å trykke på + tegnet.

Så fyller man ut skjemaet for egenmelding. Felter med * er påkrevd.

Dersom du velger å varsle andre enn sykefraværsansvarlig kommer det en nedtrekksmeny av valgmuligheter, du kan også skrive fritekst i søkemotoren.

Når du har registrert egenmelding vil denne registreringen stå som pågående. Når du er tilbake på jobb går du inn igjen for å registrere deg tilbake på jobb. Trykk innpå egenmeldingen som ligger med pågående status her:

Fyll inn datoen for siste fraværsdag og du kan legge ved en kommentar. Trykk avslutt når du har fylt ut alle felt.

I oversikten ser du nå at den er gått fra status pågående til å være tilbake på jobb.

Full statistikk over ditt fravær

Her får du også en oversikt over hvor mange egenmeldinger (på deg selv, sykt barn eller barnepasser) du har brukt de siste 12 månedene.