Administrator og/eller timeadministrator må logge seg inn i kvalitetssystemet, deretter trykker du på Timer og Timeliste i venstremenyen.

I timeoversikten har man ulike filter for valg. Du kan velge filter på timene i en bestemt tidsperiode, ansatte, timetyper, prosjekter, kunder, team og stilling.

Nederst i timeoversikten får du en oppsummering av timer på det utvalget du har valgt. Det er her du henter ut timelister. Trykker du på "Skriv ut" får du timelistene i en PDF fil. Trykker du på "Eksport" så eksporteres timene til Excel.