Administrator logger seg inn i kvalitetssystemet, trykker deretter på PROSJEKTER.
Videre trykker administrator på + Legg til nytt prosjekt.

Nå kan administrator opprette ett prosjekt som heter FRAVÆR for eksempel.

Deretter trykker administrator seg videre innpå TIMER, og deretter timetyper.
Her kan du trykke på + Legg til ny timetype og legge inn for eksempel: Egenmelding, sykt barn, avspasering, ferie etc.

Disse timetypene kan man velge når man registrerer timer på prosjektet FRAVÆR. Les mer om prosjektspesifikke timetyper her

Slik ser det ut i mobilversjonen når man skal registrere fravær.

Videre i timeoversikten vil det bli seende slik ut.