Administrator må logge seg inn i kvalitetssystemet. Trykke på BEDRIFT og deretter Innstillinger i venstremenyen.

Når du er inne i innstillinger scroller du ned til Bedriftslogo. Her kan du enten laste opp bedriftslogo fra datamaskinen din eller du kan dra logoen fra skrivebordet ditt og inn i boksen "last opp ny logo". Pass på at bildet møter kriteriene som står beskrevet.

NB: Utskriftslogo er den logoen som kommer i toppteksten på alle utskrifter du gjør fra systemet og er inkludert i din pakke. Topplogo er en modul som gjør at din bedriftslogo vises på toppen av kvalitetssystemet i stedet for Kvalitetskontroll. Dette gjelder også på mobilversjonen. Denne må man aktivere for å ha tilgang til. Det betyr at man kan ha forskjellige logo på utskriftslogo og topplogo.

Dersom du aktiverer topplogo ser det slik ut: