Start med å gå til "Bedrift" --> Min bedrift og "Organisasjonskart" fanen.

Deretter kan du begynne å legge til ansatte:

Du velger tittel, navn og du kan legge inn kompetansen til personen og i tillegg velge hvem han skal være plassert under:

Dersom du vil fjerne en person fra organisasjonskartet må du trykke på den boksen du vil fjerne også trykker du slett. Dersom denne personen har noen "under" seg i kartet må du plassere dem ett annet sted før du fjerner personen.