Foreslå lunsjpause innenfor et gitt tidsintervall. Kan settes på bedrifts-nivå, men også overstyres på bruker-nivå. Om ingen intervall settes, blir lunsjpause foreslått i dagens første registrering.

Gå til timer --> innstillinger. Her vil du kunne foreslå pause innenfor ett tidsintervall. Dette vil da gjelde globalt for hele bedriften.

Du kan også endre dette på bruker-nivå. Gå til Personal --> Oversikt ansatte og trykk på brukerne.