Ønsker du å åpne veiledningen i en ny fane trykk her

Logg deg inn i mobilversjonen og trykk på ordre.

Deretter trykker du på + tegnet.

Da åpnes det opp en tom ordre klar til utfylling (Det er samme fremgangsmåte for utfylling på mobil som på web). Det er ingen fasitsvar for hva du kaller ordren (dette kan være alt fra et nummer til kundens navn), eller annen informasjon du fyller inn (se under for eksempel utfylling):

Neste valgmulighet er å legge til varelinje (produkter). Dette kan være alt fra timer til materiell som er brukt på prosjektet.

Dersom du har lagt inn produkter fra før, kan du trykke i ruten produktnavn for å få opp listen over produktene (se bildet under).

Videre kan dere laste opp vedlegg til ordren som f eks produktinformasjon, timeliste for jobben, bilder av utført jobb eller det dere måtte ønske.

Du har mulighet til å gjøre endringen på ordren helt frem til den er signert av kunden. Trykk på lagre og signer for å få signatur fra kunde.

Når ordren er signert og lagret er det ikke lenger mulig å gjøre endringer på den.
Videre kan du sende ordren på mail til kunde fra mobilen ved å huke den av og trykke på velg handling.

Her kan du skrive inn mailen til kunden eller hente fra kontaktregisteret.
Huk av for kopi til meg før du trykker på send.