Gå til Docken eller Programmer og velg det grå tannhjul iconet som heter "Systemvalg"

I Systemvalg så finner du iconet for "Sikkerhet og personvern" som er et bilde av et grått hus med en sirkel i seg.

I "Sikkerhet og personvern" velger du "Personvern" helt høyre i øverste meny raden.

Nå klikker du på hengelåsen nederst i venstre hjørne for å låse opp disse innstillingene. Du vil nå ha behov for passordet til din Mac for å låse opp den lille hengelåsen.

Deretter trykker du på "Tilgjengelighet" iconet som åpner opp flere undermenyer på høyre siden, og her aktiverer du TeamViewer ved å huke av boksen.

På venstreside menyen går du lenger til "Skjermopptak" og huker av TeamViewer til venstre på lik måte som forrige steg.

Til slutt husk å lås hengelåsen igjen nederst til venstre før du går ut/lukker slik at disse innstillingene blir lagret, og du slipper å gjøre dette igjen i framtiden.

Nå skal den være aktivert og vi skal kunne fjernstyre din Mac via TeamViewer QS.