Åpne artikkelen i ny fane trykk her

Prosjektspesifikke timetyper lar deg spesifisere hvilke(t) prosjekt timetypen skal gjelde for.

Globale timetyper vil gjelde for alle prosjekter så lenge ikke prosjektet har slått av innstillingen “Bruk globale timetyper”. Innstillingen finner du ved en ny prosjektopprettelse eller på eksisterende prosjekt, trykk da rediger.

Gå til Timer --> Innstillinger og deretter timetyper. Dersom du allerede har en del timetyper vil du se at de ligger som Globale.

For å redigere disse og gjøre dem prosjektspesifikke må du trykke innpå tittelen, f.eks Egenmelding. Her må innstillingen for "gjør denne timetypen global" være av og deretter velge hvilke(t) prosjekt denne timetypen skal være på - deretter må du inn i det eksisterende prosjektet og fjerne innstillingen for "bruk globale timetyper".

Da vil det kun være mulig å velge inn prosjektspesifikke timetyper på prosjektet "SYKEFRAVÆR".