Ønsker du å åpne artikkel i en egen fane trykk her

Prosjektledere og administratorer kan opprette prosjekt fra mobil.

Gå til mobil, skriv inn prosjektnavnet i søkefeltet for prosjekt. Da får du muligheten til å opprette prosjektet.

Trykk på +Opprett prosjekt når du har fylt inn prosjektnavnet og det viser grønt:

Prosjektnummer foreslås som neste nummer i rekken. Du som oppretter og andre administratorer får automatisk tilgang, men flere kan velges inn.

Trykk OK. Da er prosjektet opprettet og klar til bruk!