Ønsker du å åpne artikkel i ny fane så trykk her

1. Først går du til innstillinger på din Iphone.

2. Deretter blar du nedover til du ser "Kamera", trykk så på denne.

3. Trykk videre innpå "Formater". Her skal det være haket av for "Mest kompatibelt".

4. For å teste at dette nå fungerer med din Iphone, gå deretter til selve kamera-appen og knips ett bilde.

5. Gå deretter til kvalitetskontroll og trykk på bilder. Her inne trykker du på "last opp bilde" og velg bilde fra "bildebibliotek". Trykk på det bildet du nettopp tok og last opp.

6. Dersom det fungerer skal du nå ha fått opp denne informasjon om bildet du lastet inn:

Gjelder ikke:

Gjelder ikke skjermbilder eller bilder som tas direkte inne i kvalitetskontroll.

Dersom det ikke fungerer kan det være innstillinger flere steder som gjør dette:

• Tilgjengelighet

• Sørge for at snarvei ble laget i Safari nettleseren på Iphone og sjekke innstillinger i Safari nettleser.

• Sjekke innstillinger i Kamera på iPhone.

• Sjekk at du ikke er logget inn i kvalitetskontroll i privat nettleser modus i Safari for da er alt skjult og ikke sporbart - Trykk her om for å se om du har privatmodus på din nettleser

• Sjekke stedstjenester - tillat alltid ved bruk av app

Dette er et lokalt problem på den individuelle iPhone, dette har med hvilken innstillinger og preferanser du som kunde har på egen iPhone.