Hva er Zapier?

Zapier lar deg koble til Kvalitetskontroll med over 2 000+ andre web-tjenester. Dette er automatiserte koblinger som kalles for "Zaps", som er satt opp i løpet av noen minutter uten teknisk kunnskap. Slike koblinger kan automatisere dagligdagse oppgaver og bygge arbeidsflyter mellom flere applikasjoner som vanligvis ville være vanskelig å få til uten teknisk kunnskap.

Hver "Zap" har et startpunkt som kalles for "Trigger" - altså når det kommer informasjon fra en plass, så skal det skje en "Action" hos noen andre. Med andre ord det er informasjon fra en applikasjon som utløser en handling hos en annen applikasjon.

Slik kommer du i gang med Zapier:

For å komme i gang må du opprette en gratis konto her: https://zapier.com/sign-up/.

Etter at denne er opprettet kan du starte å koble sammen applikasjoner.

Slik kobler du sammen Kvalitetskontroll med Zapier.

1. Logg inn i din Zapier konto, eller opprett en konto her.
  2. Naviger til "My apps" i menyen til venstre.
  3. Klikk på "Connect a new account" og søk etter "Kvalitetskontroll".
  4. Benytt ditt brukernavn og passord som du bruker når du vanligvis skal logge deg inn i systemet.
  5. Når det er gjort, kan du gå til "Zaps" i menyen til venstre, og klikke på "Create zap". Da er du klar for å automatisere og kan velge mellom den løsningen du ønsker å koble sammen med Kvalitetskontroll.
  6. Trenger du noe inspirasjon? Sjekk ut hva som er mulig her: https://zapier.com/explore

Populære koblinger:

• Salesforce --> Kvalitetskontroll
  • Superoffice CRM --> Kvalitetskontroll
  • Visma eAccounting --> Kvalitetskontroll
  • Tripletex --> Kvalitetskontroll
  • Onedrive --> Kvalitetskontroll
  • Google Drive --> Kvalitetskontroll

Dersom du har ytteligere spørsmål, gi oss en lyd på post@kvalitetskontroll.no eller tommy@kvalitetskontroll.no.