Før du setter opp denne integrasjonen anbefaler vi deg å lese denne artikkelen om hvilken informasjon som overføres fra Tripletex til Kvalitetskontroll.

Slik setter du opp Tripletex Integrasjonen

Hent API nøkkel fra Tripletex:

1. Gå til "Selskap"-->"Vår kundeside" og sjekk at API 2.0 er aktivert.

2. Trykk på navnet ditt oppe i venstre hjørne, deretter "Min profil". Oppe i hjørne hjørne ser du "MER", deretter trykker du på "API tilgang".

3. Opprett en ny brukernøkkel:
- Trykk på "tilpasset oppsett"
- Velg "alle tilganger"
- Applikasjonsnavnet må være "Kvalitetskontroll" og det valgfrie navnet kan du også skrive "Kvalitetskontroll"
- Trykk på "Opprett nøkkel".

4. Kopier API koden og lagre den en trygg plass. Den blir ikke vist flere ganger enn i dette vinduet.

5. Lim den inn i Kvalitetskontroll:
Gå til "Bedrift" og under "Integrasjoner" finner du "Tripletex (Beta)".

Deretter går du til "Innstillinger" og limer inn koden: