Trykk her om du ønsker å lese den i ny fane

Trykk på menyknappen "Bedrift". Her dukker det opp undermenyer.

Innstillinger:

Trykk deg først innpå "innstillinger" og last opp bedriftslogo helt nederst. Det kan være lurt å få på plass logo først fordi alle utskrifter man gjør fra systemet (Prosedyrer, sjekklister, HMS-plan) vil få denne logoen i toppteksten sammen med bedriftsopplysninger.

Under Innstillinger har du også en del andre innstillinger.

Min bedrift:
Videre trykker du deg til "Min bedrift". Midt på skjermen kommer bedriftsopplysningene deres, som dere enkelt kan redigere selv. Det som står her vil også være med i toppteksten på utskrifter. Det som også er verdt å nevne på dette punktet her er at dere har revisjons- og gjennomgangserklæring og HMS-egenerklæring her. Disse kan dere trykke på, skrive ut og signere.

"Min Bedrift" har også noen underpunkter som må tilpasses.

Når det tilpasses her vil også HMS-planen bli automatisk oppdatert. Da blant annet med organisasjonskart, ansvarsfordeling, HMS-mål og vernetjenesten.

HMS-plan:
Trykk nå på HMS-plan. Her ser du de samme undermenyene som ligger under "Min bedrift".

Det som er viktig å få på plass i HMS-planen er å fylle ut risikovurderingsskjema og handlingsplan ved alvorlig ulykke.

Filer:
Gå videre til "filer". Her kan du laste opp generell dokumentasjon for bedriften din, og blant annet de erklæringene du nettopp har skrevet ut og signert.

Du kan velge tilgangsnivå på hver enkelt mappe, samt filene som du laster opp.

Prosedyrer:
Gå til prosedyrer. Her havner du med engang i ditt egendefinerte prosedyrebibliotek. For å hente inn prosedyrer vi har i vårt prosedyrebibliotek trykker du på der det står "Egendefinerte prosedyrer". Du vil da få muligheten til å gå videre til prosedyrebibliotek.

Her kan du hente inn ønskede prosedyrer til din bedrift. Trykk rediger og deretter lagre for å hente dem inn til ditt bibliotek.

Da kommer de inn i ditt bibliotek med dagens dato. De er også nå tilgjengelig på de ansattes mobilversjon.