Ønsker du å lese veiledningen i en ny fane trykk her

Admin kan lage en mappe under bedriftsfiler som heter Stoffkartotek, og velge tilgangsnivå. Her kan du opprette undermapper og laste opp sikkerhetsdatablader etc.

Er tilgangsnivået satt til bruker, vil alle ansatte ha tilgang på Stoffkartoteket i mobilversjonen under Filer.

Eventuelt så kan admin/prosjektleder opprette ett prosjekt som du kaller STOFFKARTOTEK.

Trykk opprett prosjekt og gå deretter til filer.

Her kan du opprette mapper og laste opp sikkerhetsdatablader etc. som nå blir tilgjengelig for de ansatte i mobilversjonen.

I mobilversjonen blir de tilgjengelig under filer på prosjektet Stoffkartotek.