Ønsker du å lese veiledningen i ny fane så trykk her

Slik ser det ut på mobil: 

Logg inn i mobilversjon, pass på at du står på riktig prosjekt. Trykk deretter på Informasjon. 

Her kan alle brukere sette prosjektet som fullført, men prosjektledere og administratorer har også mulighet til å arkivere prosjektet fra mobil.

Prosjektet får da en ekstra status over prosjektvelger som viser at dette prosjektet er fullført. Prosjektet blir ikke arkivert fra listen, men statusen blir endret.

Slik ser det ut i desktop:

Fant du svaret?