Vil du lese veiledningen i en ny fane trykk her

Logg inn i mobilversjonen, pass på at du står på riktig prosjekt og trykk deretter på sjekklister. Velg sjekklisten du skal fylle ut, fyll den ut som vanlig.

Når du har fylt ut sjekklisten og den er kontrollert/ferdig kan du da velge å lagre og låse sjekklisten for signering. Trykk på grønn knapp "Lagre og lås for signering".

Legg inn navnet ditt og signer på skjermen. Trykk signer nå, og deretter lagre.

I oversikten kan du se at sjekklistene er signert og låst (grønn). Dersom sjekklisten bare er låst men ikke signert er den grå (låst for signering).

Det er også mulig å oppheve låste sjekklister, men dette vil medføre sletting av signaturer. Det er kun prosjektleder som er satt som prosjektleder på prosjektet og administratorer som har denne muligheten. Marker den sjekklisten du ønsker å åpne og velg handling. Her kan du velge å oppheve lås, dette vil medføre sletting av signaturer.