ÅRLIG REVISJON I KVALITETSKONTROLL AS

Det er krav til at kvalitetssystemet oppdateres og revideres jevnlig og du som kunde foretar intern revisjon av systemet. Revisjonen må dokumenteres skriftlig.

Denne veiledningen gir deg et forslag til hvordan du kan foreta en årlig revisjon gjennom www.kvalitetskontroll.no. Sjekklisten som følger med er minimum, og du må gjerne utvide sjekklisten og skrive fyldigere ut over det vi foreslår her.

Slik går du frem:

1. Logg deg inn på kvalitetskontroll.no

2.

Alternativ 1: Ved første revisjon i Kvalitetskontroll: Opprett et prosjekt som heter Intern/årlig revisjon med prosjektnummer X

Alternativ 2: Søk etter revisjonsprosjektet i prosjektoversikten og åpne dette.

3. Velg sjekklister i menyen til venstre når prosjektet er opprettet og trykk så – legg til sjekkliste. Velg HMS-bransjen og legg inn sjekklisten Intern revisjon.

4. Gi sjekklisten nytt navn ved å trykke rediger-knappen. Skriv inn årstallet. F.eks. da Intern revisjon 2020 i tittelen.

5. Foreta revisjon ved å gå gjennom punktene i sjekklisten (du kan legge til/ta bort sjekkpunkt på sjekklisten ved å trykke rediger). Bruk kommentarfeltet aktivt og opprett avvik dersom det er aktuelt. Det er svært viktig at styringsprosedyrene blir oppdatert. Styringsprosedyrene skal inneholde navn på ansvarlig(e) i bedriften og beskrivelsen skal forklare hvordan DIN bedrift ivaretar ansvarsområdet.

6. Oppdater dato for gjennomført revisjon under bedrift og min bedrift. Sett dato for når revisjon er gjennomført og lagre:

7. Du har da foretatt årlig intern revisjon av ditt system og kan dokumentere dette ved tilsyn.

Ta kontakt med oss om du trenger hjelp/tips til årlig revisjon. Vi tilbyr gratis bistand.

Du kan avtale tidspunkt for revisjon ved å ta kontakt på chatten vår, den blå rundingen i høyre hjørnet.

Les mer om kravet her: http://www.dibk.no/no/byggeregler/sak/3/10/10-1/

LYKKE TIL.