NB!: For UniMicro-kunder er fremgangsmåten som før. Vær likevel oppmerksom på at hver import av timer i UniMicro vil bli registrert som en eksport i kvalitetssystemet. Dersom man har behov for å eksportere timene på nytt, må eksporten reverseres i kvalitetssystemet.

Lønnseksport må fra nå av må kjøres herfra:

Trykk «Ny lønnseksport»:

Velg periode og eventuelt andre filter for å få det utvalget du ønsker å eksportere.

Det nye her er at vi kommer med forslag til innstillinger som er glemt når det gjelder eksterne ID’er/lønnsart ID’er og en telling på hvor mange timer som fortsatt ikke er godkjent i perioden/utvalget.

Og når alt er riktig innstilt så vil en få en oversikt før en velger å eksportere utvalget:

Du trykker så «Eksporter» og gir eksporten et navn og om ønskelig et notat.

Du vil så ha mulighet til å laste eksporten ned som PDF rapport, CSV til ditt økonomisystem, eller time for time Excel.

Og om en skulle angre kan en reversere hele eksporten og begynne på nytt igjen.

For nå er det slik at eksporterte timer ikke kan eksporteres på ny (om de ikke reverseres).

Dette vil også gjøre det mulig å etterkjøre lønn på timer som ikke ble registrert/godkjent i tide (eventuelt ta de med på neste lønnskjøring i stedet).

Og når du er tilbake i oversikten har en full liste over alle tidligere eksporter som kan åpnes og gi deg valgene i forrige bilde på ny:

Du kan altså laste ned filene så mange ganger du vil uten at det får følger for hva som er markert som eksportert.

Og når du går tilbake til timeoversikten så vil eksporterte timer markeres med blått ikon som gir deg info om at time er eksportert og ikke kan endres. Den viser også hvem som godkjente timen og når.