Fra og med desember 2019 vil vi fase ut støtten for Internet Explorer i Kvalitetssystemet. Under kan du se hvilke nettlesere vi støtter og hvilke vi anbefaler for best mulig bruk av vårt system.

Støttede nettlesere på PC/Mac

Støttede nettlesere på våre mobilsider (på mobil/nettbrett)

• Google Chrome i Android og iOS
  • Safari fra versjon 10 i iOS
  • Samsung Internet i Android

På PC/Mac vil Google Chrome og Firefox oppdateres automatisk. I Android og iOS vil dette kun skje om man har slått på automatiske oppdateringer av appene.

Om man ikke har administrator-tilgang på sin PC med Windows skal Google Chrome og Firefox fortsatt kunne installeres ved å trykke "Nei" når det bes om admin passord.

Andre nettlesere som mest sannsynlig også vil fungere

• Microsoft Edge i Android
  • Opera i Windows/Mac/Linux/Android
  • Brave i Windows/Mac/Linux
  • Vivaldi i Windows/Mac/Linux

Har du spørsmål ta kontakt med support.