Om din nettleser ikke er oppdatert de siste årene, vil et varsel vise øverst i nettleseren når du bruker Kvalitetssystemet. Internet Explorer er ikke lenger støttet.

Under kan du se hvilke nettlesere vi støtter og hvilke vi anbefaler for best mulig bruk av vårt system.

Støttede nettlesere på PC/Mac

Støttede nettlesere på våre mobilsider (på mobil/nettbrett)

• Google Chrome i Android og iOS

• Safari fra versjon 10 i iOS

• Samsung Internet i Android

På PC/Mac vil Google Chrome og Firefox oppdateres automatisk. I Android og iOS vil dette kun skje om man har slått på automatiske oppdateringer av appene.

Om automatisk oppdatering ikke fungerer kan denne artikkelen være til hjelp:
How do I update my browser?

Om man ikke har administrator-tilgang på sin PC med Windows skal Google Chrome og Firefox fortsatt kunne installeres ved å trykke "Nei" når det bes om admin passord.

Andre nettlesere som mest sannsynlig også vil fungere

• Microsoft Edge i Android

• Opera i Windows/Mac/Linux/Android

• Brave i Windows/Mac/Linux

• Vivaldi i Windows/Mac/Linux

Har du spørsmål ta kontakt med support.