Dersom du ønsker å dra vedlegg fra e-posten din og inn i filer i systemet så må du (dersom du ikke har den fra før) laste det ned.

Denne plugin løser drag & drop fra Outlook både på vedlegg og lagre hele e-posten som fil i systemet vårt.

Gå videre til denne lenken:

www.wilutions.com/ddaddin/download.html

Det er en kostnad på 260 kr per bruker, engangsinvestering, for å få tilgang til å dra vedlegg og e-poster over til ett annet system.

Når du har lastet det ned og kjøpt for en bruker så skal det fungere.