Filter/sortering av bilder:Øverst i prosjektbilder ovenfor bildene som er lagt inn har du ett felt med ulike filter.

• Du kan sortere på ansatte.
  • Du kan sortere prosjektbildene ved å velge dato/periode for når bildet er tatt.
  • Du kan sortere på type, det betyr at du kan velge om bildet er tatt i forbindelse med sjekklister, avvik, ordre eller tatt direkte i prosjektet
  • Du kan også skrive innhold i en kommentar som er lagt ved på bildet som er tatt.