Når prosjektet opprettes eller redigeres må du huke av for Ans søk for å kunne fylle ut nabovarsel.

Trykk deretter på søknader i prosjektmenyen og velg naboer i "drop down" menyen:
Her kan du fylle ut nabovarselet som skal til alle naboene.

Videre kan du nå legge inn 1 og 1 nabo de blanke feltene øverst og trykke på legg til.
Da ligger den seg i liste til høyre over alle naboer som skal varsles:

Utfylt info blir stående slik at du bare trenger å endre info før du legger til neste. Legg til så mange som er aktuelt.

Nå kan du generere alle nabovarsel samtidig ved å trykke på knappen nabovarsel.

Du bli da sendt til oversikt bildet over søknader og kan trykke inn på søknaden for å se at alle er med.

Huk av bak for å velge om nabovarselet skal slettes, sendes på epost eller skrives ut/lastes ned som PDF.

Videre kan du trykke på Naboer i venstremenyen under søkander for å komme tilbake til utgangspunktet:

Trykk på kvittering for nabovarsel for å generere dette:

Da blir du sendt til oversikten av søknader igjen og kan klikke innpå kvittering for nabovarsel for å se på den eller huke den av for å sende på epost eller skrive ut/laste ned som PDF.

Kvittering er da fylt ut med all info dere har fylt ut (i eksempelet under er det bare 2 naboer for å spare plass i artikkelen).

Trykk på venstremenyen for å komme tilbake til utgangspunktet igjen og velge siste knapp å trykke på som heter opplysninger gitt i nabovarsel:

Igjen blir du sendt til oversikt over søknader og du kan nå se skjema du fylte ut i nabovarselet for seg selv og på samme måte huke av for å sende på epost, slette eller skrive ut/laste ned som PDF.