Dersom du har problemer ved opplasting av bilder eller når du skal ta bilder via mobilversjonen skyldes dette ofte at man har for mange faner oppe i nettleseren på mobilen.

Iphone/safari: Trykk på nettleseren du bruker og deretter på de to firkantene som ligger oppå hverandre.

Deretter krysser du ut de fanene som er åpen og trykker ferdig.

Chrome/Samsung/Android:

Andre tips:

Det vi anbefaler er å se på noen triks for å tilbakestille Chrome nettleseren på telefonen:

https://www.youtube.com/watch?v=hQ5EHaexUvA

Men også sjekke at all programvare på telefonen er oppdatert. Både telefon og Chrome appen

Telefonen din:

Trykk på Innstillinger > Oppdaterer for å sjekke for nye oppdateringer. Hvis en ny oppdatering finnes, trykker du på den for å laste den ned, og følger instruksjonene på skjermen for å oppdatere telefonen din.

Chrome nettleser:

Hvis du bruker Chrome 76 eller nyere, kan du også se etter oppdateringer i Chrome-nettleseren.

Åpne Chrome på Android-enheten din. Øverst trykker du på Mer Oppdater Chrome. Start Chrome på nytt når du blir bedt om det.

Chrome skal oppdateres automatisk basert på Play Butikk-innstillingene dine. Du kan sjekke om en ny versjon er tilgjengelig.

Åpne Play Butikk-appen på en Android-telefon eller et Android-nettbrett. Øverst til venstre trykker du på Meny Mine apper og spill. Gå til «Oppdateringer», og finn Chrome .Trykk på Oppdater ved siden av Chrome.

Ta kontakt om problemet vedvarer.

Hvis det fortsatt oppstår problemer ved å legge inn bilder så kan du fjerne snarveien eller "appen" du har lastet ned fra google play. For å deretter prøve å gå via Chrome eller Safari.

Dersom du fremdeles har problemer med opplasting av bilder eller får feilmelding så trykk her