Administrator og/eller timeadministrator må logge seg inn i kvalitetssystemet, deretter trykker du på Timer og Timeliste i venstremenyen.

I Timeoversikten har man ulike filter for utvalg. Du kan velge utvalg på timene i en bestemt tidsperiode, på ansatt, på timebeskrivelser og prosjekter.

Nederst i timeoversikten får du en oppsummering av timer på det utvalget du har valgt. Det er her du henter ut timelister. Trykker du på "Skriv ut" får du timelistene i en PDF fil. Trykker du på"Eksport" så eksporteres timene til Excel.