Ønsker du å lese veiledningen i en ny fane så trykk her

Trykk på Timer, gjør en timeregistrering og velg inn ett tillegg. 

Velg deretter ett tillegg og hak av for bruk som standard. Da vil dette tillegget alltid dukke opp i timeregistreringen og blir automatisk registrert.
Ved tidstillegg vil det, som vist i bildet under, automatisk bli fylt samme antall som timer ført.

For å fjerne dette standardtillegget må du trykke kryss til høyre for tillegget.  Når valget for tillegg er nullstilt så haker du av for Bruk som standard og deretter Lagre. 

Ved neste registrering er tillegg nullstilt. 

Fant du svaret?