Til info:

Vi har idag tre mobiltilpasset skjema med signeringsmuligheter: Sikker jobb analyse, Risikovurderingsskjema og Stillaskontroll. Du kan legge til skjema både fra web-versjonen og mobilversjonen.

Web-versjonen:
Gå til PROSJEKTER, trykk på skjema i venstremenyen og deretter + Legg til skjema.

Her kan du velge mellom to mobiltilpasset skjema: Sikker jobb analyse og risikovurdering. Du kan også velge mellom andre skjemaer, men de er ikke mobiltilpasset.

Mobilversjon:
Logg deg inn i mobilversjonen og trykk på Skjema.

Trykk på plusstegnet (+) for å legge til ett skjema. Velg mellom Sikker jobb analyse eller risikovurdering og gi skjemaet ett navn.

Trykk deg deretter innpå skjemaet og start utfyllingen. Hvor skal jobben gjøres, hva skal utføres, hva er faremomentene og nødvendige sikkerhetstiltak. Det er også signeringsmuligheter nederst i skjemaet.

Når analysen er utført så trykker du Lagre. Deretter ender du tilbake til oversikten. Her kan du hake av for skjemaet og velge handling hvis du f.eks vil kopiere dette skjemaet for å legge inn ett nytt faremoment på dag 2. Du kan også sende direkte på e-post eller arkivere.

Velger du å kopiere Sikker jobb analysen så får du også gi ett nytt navn. F.eks Dag 2.

Da kopieres det opp ett nytt skjema med innholdet fra forrige analyse og du kan legge inn flere faremomenter samt hente inn signaturer.

Slik ser rapporten ut i web-versjon/PDF format: