Administrator må logge seg inn i kvalitetssystemet og deretter trykke på LISTER. I venstremenyen under Sjekklister finner du Prosjektmaler. Her inne har du oversikt over maler per bransje.

Scroll deg ned til du finner Egendefinerte lister. Her kan du lage din helt egen prosjektmal med de sjekklistene og skjemaene du ønsker.

Trykk på Lag ny mal. Velg så en tittel som du ønsker denne prosjektmalen skal ha. Du kan velge sjekklister fra de ulike bransjene du har tilgjengelig i kvalitetssystemet, eller hente inn dine egne sjekklister. Du kan også velge ulike skjemaer du ønsker å ha med i prosjektmalen. Når du er ferdig trykker du på Lagre.

Nå har du laget din egen prosjektmal.

Ved prosjektopprettelse vil du kunne velge denne prosjektmalen. Du finner prosjektmalen ved å trykke på PROSJEKTER, deretter går du til Sjekklister og trykker så på Velg prosjektmal.

Hak av for den prosjektmalen du ønsker til dette prosjektet. Da vil de valgte sjekklistene og skjemaene legge seg til prosjektet automatisk. Trykk Ferdig å velge.