Administrator må trykke på BEDRIFT og deretter gå til bedriftens prosedyrer.

Videre trykker du på den prosedyren du ønsker å ha lesebekreftelse på. Når du er inne i prosedyren må du trykke rediger og deretter krev lesebekreftelse.
Når du har haket av for lesebekreftelse trykker du Lagre --> Lagre og godkjenn --> Jeg vil lagre og publisere denne revisjonen, bekreft--> Sende ut varsling, Fullfør.

I prosedyreoversikten vil det se slik ut når prosedyrer har lesebekreftelser:

Inne i selve prosedyren helt nederst vil du ha full oversikt over hvem som har lest prosedyren og hvem som ikke har lest den.

Når du trykker på lesebekreftelse i venstremenyen under bedriftens prosedyrer vil du også ha en oversikt, her kan du velge å sende ut varsling/påminnelse til dem som ikke har lest.

Ved å trykke på brukere vil du ha oversikt over alle ansatte. Her kan du velge en ansatt, hake av for "Ikke lest" og deretter sende en varsling/påminnelse til denne personen.

For å få oversikt over lesebekreftelser for prosjektspesifikke prosedyrer velger du prosjekt her: