Hvis man ønsker å få utbetalt lønn for timer som ligger i timebank:

Hvis en ansatt ønsker utbetalt lønn for timer som ligger i timebank må han/hun gå inn på en dato som det ikke skal føres timer på f.eks lørdag eller søndag .

Deretter velge prosjekt som heter f.eks "Avspasering", skrive i kommentarfeltet at dette er timer som skal til utbetaling, nullstille timer og trekk for pause. Videre må man trykke på manuell justering for å trekke fra antall timer som skal til lønnsutbetaling. Trykk Lagre.

I timeoversikten ser det slik ut. Det er trekt fra (-) 16 timer og 36 min fra timebanken og det er 31 timer og 36 min til lønnsutbetaling.

Feilregistering av timer i timebank:
Hvis det har skjedd feilregistreringer i timebank og du opplever at det er flere timer der som er feil. Da kan du velge f.eks en lørdag/søndag.

Deretter scroller du deg nedover på samme side og trykker deretter på "manuell justering".

Da vil du få opp noen valg der du kan enten trekke fra timer eller legge til. Maks timer å legge til eller trekke fra i en omgang 23 timer. Hvis du har flere timer du skal trekke fra/legge til så må du gjøre det på en annen dag.

Trykk deretter Lagre.  Da ser du i oversikten at du har trekt fra timebanken 23 timer.