Administrator logger seg inn i kvalitetssystemet, trykker deretter på PROSJEKTER.
Videre trykker administrator på + Legg til nytt prosjekt.

Nå kan administrator opprette ett prosjekt som heter SYKEFRAVÆR for eksempel.

Deretter trykker administrator seg videre innpå TIMER, og deretter time beskrivelse.
Her kan du trykke på + Legg til ny beskrivelse og legge inn for eksempel: Sykemelding, egenmelding, sykt barn etc.

Disse timetypene kan man velge når man registrerer timer på prosjektet SYKEFRAVÆR.

Slik ser det ut i mobilversjonen når man skal registrere sykefravær.

Videre i timeoversikten vil det bli seende slik ut.