Ønsker du å lese veiledningen i en ny fane å trykk her

Administrator og/eller prosjektleder må logge seg inn i kvalitetssystemet og trykke på PROSJEKTER i venstremenyen. Deretter må det trykkes på Prosjekter for å lande i  prosjektoversikten. Videre trykker man på + Legg til et nytt prosjekt.

her søker du deg fram til rett adresse, eller trykker på grønn knapp - opprett prosjekt uten adresse:

Så trykker du bruk adresse når du har funnet den rette ved å velge i kartet:

Her legger dere inn informasjonen om prosjektet. All informasjon dere legger inn her av beskrivelse, adresse, kontaktperson/kunde etc. vil bli tilgjengelig i mobilversjonen:

Trykk deretter opprett prosjekt eller start veiviser for å komme til sjekklistemaler. Nå har du opprettet ett prosjekt og dette vil bli tilgjengelig i mobilversjonen! PS. husk å gi prosjektadgang til ansatte nederst på prosjektfremsiden.