Til info:
Vi har norsk, engelsk, polsk, tysk, litauisk og russisk å velge mellom i språk. Da blir mobilversjonen på dette språket. Men selve innholdet som sjekklister og prosedyrer blir ikke omgjort til det språket.

Steg for steg:
Administrator må logge seg inn i kvalitetsystemet, trykke på PERSONAL og deretter på den ansatt som skal ha et annet språk.

Videre trykker du på rullegardinboksen hvor det står språk: Norsk.

Da vil du få opp flere språk å velge mellom. Velg ønsket språk og trykk deretter Lagre oppe i høyre hjørnet.

Nå vil mobilversjonen til denne brukeren være på det valgte språket. På bildet under er mobilversjonen på polsk.