Til Info:
I innstillinger under bedrift har admin en avhukningsboks hvor man kan hake av for "Tillatt kopiering av sjekkliste for alle brukere".

Når dere er inne i mobilversjonen på sjekklister så haker dere av for den sjekklisten du ønsker å kopiere. Oppe til høyre har dere noen valg, trykk på velg handling.

Her får du opp flere valg hvor "kopier" er en av de. Trykk på kopier.

Du får deretter opp en ny boks hvor du kan endre tittel på den nye sjekklisten.

Trykk kopier når du har gitt den en ny tittel.
Nå har jeg fått en helt lik sjekkliste men med ny tittel klar for utfylling.