Hvordan opprette ordre:

Dette kan gjøres fra web-versjonen eller mobilversjonen.
Oppsettet er likt for begge versjonene.
For å opprette en ny ordre trykker du på knappen Lag ny (se bildet under):

Fra mobilversjonen trykker du på + tegnet:

Da åpnes det opp en tom Ordre klar til utfylling (Det er samme fremgangsmåte for utfylling på mobil som på web). Det er ingen fasitsvar for hva du kaller ordren (dette kan være alt fra et nummer til kundens navn), eller annen informasjon du fyller inn (se under for eksempel utfylling):

Neste valgmulighet er å legge til varelinje (produkter). Dette kan være alt fra timer til materiell som er brukt på prosjektet.

Dersom du har lagt inn produkter fra før, kan du trykke i ruten produktnavn for å få opp listen over produktene (se bildet under):
Du kan lese om hvordan du gjør innstillinger og legger inn faste produkter og leverandører i artikkelen: Innstillinger for ordremodul.

Det må skrives eller velges et produktnavn og det må velges et gitt antall. Det er valgfritt å legge inn enhetspris. MVA kan også justeres til 15, 10, eller 0. Produktene ligger seg inn i en listen og dersom det er tatt med enhetspris vil totalsummen regnes ut automatisk (se eksempel nedenfor):

Videre kan dere laste opp vedlegg til ordren som f eks produktinformasjon, timeliste for jobben, bilder av utført jobb eller det dere måtte ønske. Det kan gjøres ved drag and drop funksjon eller å trykke inni vedlegg feltet.

Tilslutt kan dere sette status på ordren. Om den er utført, akseptert, klar til fakturering eller fakturert. Huk av den som er aktuell og trykk på Lagre nederst til høyre.

Når ordren er lagret blir du sendt tilbake til oversikten. Ordren er nå også tilgjengelig i mobilversjonen.
Trykk på ordre for å åpne den:

Du har mulighet til å gjøre endringen på ordren helt frem til den er signert av kunden. Trykk på lagre og signer for å få signatur fra kunde:

Etter du har trykket på lagre og signer gir du telefonen til kunden slik at han får lese gjennom det som er lagt inn og eventuelt komme med kommentarer og signere direkte på telefonen:

Etter kunden har signert trykker du på lagre.

Når ordren er signert og lagret er det ikke lenger mulig å gjøre endringer på den.
Videre kan du sende ordren på mail til kunde fra mobilen ved å huke den av og trykke på velg handling.

Her kan du skrive inn mailen til kunden eller hente han fra kontaktboken.
Huk av for kopi til meg selv før du trykker på send.

I web-versjonen gjøres dette ved å huke av boksen bak ordren og deretter trykke på epost: