Innstillinger:

Vi begynner med innstillinger for hva brukere av systemet kan gjøre. Disse innstillingene finner du under fanen BEDRIFT.
Her finner dere 5 avhukningsbokser med alternativer for hva brukere kan gjøre og hva som skal vises.
Der har også mulighet til å fjerne ordrefunksjonen helt ved å huke av boksen slå på Ordre modul (se bildet under).

Her ser du oversikten over produkter som er lagt inn:

Legge inn produkter:

Det første som må gjøres er under innstillinger og legge til enheter.

En enhet er f eks stk, meter, tonn osv.

Videre kan du legge inn produkter; varer eller tjenester som kommer opp som forslag i varelinjene når dere oppretter ordrer. Dette kan gjøres under hvilket som helst prosjekt. Trykk på ordre nederst i venstre menyen og deretter på Produkter.
Trykk legg til vare:

Nederst kan du legge varen inn på en kategori. og disse kan du filtrere på i produktversikten:

Du kan også se hvor mye det er benyttet totalt av varen når du trykker deg inn på produktet: Denne informasjonen er synlig øverst til høyre.

Etter hvert som produktene legges inn vil de listes opp når det trykkes på produktnavn under opprettelsen av ordren.

Legge inn leverandører:

Du vil da kunne legge til leverandør i ordren. Leverandørene vil du kunne velge mellom i en rullegardin funksjon når du legger til varelinjer:

Det var de innstillingene og tilpasningene du kan gjøre.
Har du spørsmål kan du alltid kontakte support på tlf, chat eller mail.