Administrator og/eller prosjektleder må logge seg inn i kvalitetssystemet, trykke på PROSJEKTER, videre velge ett prosjekt og deretter trykke på sjekklister i venstremenyen.

Tykk så videre på knappen "Legg til sjekklister".

Velg HMS-bransjen:

Når du trykker på (Vis) vil du kunne lese hva som står inne i sjekklisten før du legger den ved som sjekkliste i prosjektet.

Huk deretter av for den sjekklisten du ønsker å legge ved i prosjektet og trykk "Legg til uten kategorivalg", eller "Kategoriser sjekklister" dersom du ønsker å kategorisere sjekklisten.

Nå har du fått inn sjekkliste for vernerunde til prosjektet og den er klar til å bli utfylt enten i web-versjonen eller mobilversjonen.