Ønsker du å lese denne veiledningen i en ny fane så trykk her

Administrator og/eller Time admin må logge seg inn i kvalitetsystemet, trykke på TIMER og deretter innstillinger og generelle innstillinger.

Her kan du velge å slå av timebank eller ha den på.

I timeregisteringen vil timebanken fungere slik:
Eks. Hvis en ansatt har en standard tid fra kl. 07:00 - 15:00 og jobber overtid en dag med to timer. Da vil disse ekstra timene legge seg som (+) i timebanken.
La oss si at denne ansatt vil avspasere to timer tidligere neste dag. Da vil det trekkes fra (-) to timer utav timebanken når denne personen registrerer at han jobber fra kl. 07:00 - 13:00.
En slik ordning må avtales mellom arbeidsgiver og arbeidstaker.

Når timene registreres vil det dukke opp en informasjonsboks som spør om dette skal justeres automatisk, eller manuell justering. Tykk deretter Lagre.

Slik vil det se ut i timelisten når det legges til timer til timebanken (overtid).

Slik vil det se ut i timelisten når det trekkes fra timer fra timebanken (avspasering).