Administrator og/eller prosjektleder må logge seg inn i systemet, trykke på PROSJEKT og deretter sjekklister.

Trykk videre på Legg til sjekklister. Velg sjekklister fra en eller flere bransjer.
Deretter velger du sjekklisten/sjekklistene som du ønsker og trykker så videre på den blå boksen Kategoriser sjekklister nederst til høyre.

Videre trykker du på Legg til kategori +

Skriv inn kategori, velg om det skal være enkel, serie eller liste.
Velger du Enkel så er det en enkel, velger du serie er det fra tall-tall, velger du lister er det "hull" i serien. Man kan også legge inn bokstaver og tall her. F.eks leilighet 10A, 10B, 12A osv.

La oss ta utgangspunkt i ett eksempel hvor vi fordeler på en Blokk, en etasje og 20 leiligheter i en etasje:
 Dette er en blokk, velg først enkel, og skriver inn A som vist på bilde.
For å legge til neste kategori trykk på den blå + Legg til kategori. Her kan du da fortsette med Etasje, velger enkel og skriver inn 1.
Neste kategori blir gjerne Leilighet, velger som en serie f.eks og setter inn 1-20.

Når du er ferdig med å kategorisere sjekklistene så vil du få en oppsummering:

Du kan også legge inn unntak dersom du ønsker at sjekklistene skal hoppe over en leilighet, etasje etc.

Trykk deretter på ferdig. Når har sjekklistene kommet inn i oversikten og fordelt seg på Blokk A, Etasje 1, Leilighet 1-20:

I mobilversjonen vil du kunne søke opp sjekklistene i filterfunksjonen: