Det første du må gjøre er å installere Adobe Reader hvis du ikke har denne på datamaskinen din allerede.
For installasjon gå til: https://get.adobe.com/no/reader/  og trykk Installer nå.

Hvis du allerede har Adobe Reader på datamaskinen åpner du denne.
Oppe i venstre hjørnet inne i Adobe reader finner du Verktøy, trykk på denne.

Deretter trykker du på Fyll ut og signer.

Videre trykker du på Velg en fil, og finner den utskriften du ønsker å signere elektronisk.

Trykk sIgner etter at filen er lastet opp, deretter trykker du legg til signatur. Når du skal legge til signatur får du tre valg:

1. Du kan få en signatur i løkkeskrift som ligner på din egen,

2. du kan selv skrive direkte inn på dataen,

3. eller du kan laste opp bilde av signaturen din.

Da var signaturen på plass. Trykk Lagre/ E-post alt ettersom oppe i venstre hjørnet.