Bedriftsfiler:
Administrator må logge seg inn i kvalitetssystemet, trykke på Bedrift og deretter filer.

Her kan du lage egne mapper, eller laste filen direkte opp her. Da vil du ha mulighet til å legge disse inn i hvilken som helst plan/perm i kvalitetssystemet.
F.eks i HMS-PLAN, trykk på + Legg til ny side.

Deretter trykker Velg til høyre for Opplastet dokument, da vil du få muligheten til å hente egne dokumenter som du har lastet opp under mine filer eller i prosjektfiler.

Prosjektfiler:
Administrator eller prosjektleder må logge inn i kvalitetssystemet, trykke på Prosjekter og deretter filer:

Her kan du lage egne mapper, eller laste filen direkte opp her. Da vil du ha mulighet til å legge disse inn i hvilken som helst plan/perm i kvalitetssystemet.
F.eks i Prosjektperm. Trykk på + Legg til ny side.

Deretter trykker Velg til høyre for Opplastet dokument, da vil du få muligheten til å hente egne dokumenter som du har lastet opp under mine filer eller i prosjektfiler.

NB! Husk å velg tilgangsnivå Bruker hvis alle ansatte skal se filene som blir lagt til i en plan/perm.