Slik logger du inn på iphone:

1. Gå inn på Internett med nettleseren Safari.
  2. Skriv inn ks.kvalitetskontroll.no i adressefeltet.
  3. Ved spørsmål om å gå til mobilversjonen svarer du "JA".
  4. Skriv inn brukernavnet/passordet som du har fått tilsendt.
  5. Trykk "husk meg" under passord-feltet slik at du slipper å skrive inn informasjonen ved neste innlogging.

Slik lager du snarvei på iphone:

1. Gå til innlogging ks.kvalitetskontroll.no via safari
  2. Følg anvisningene i bildene under:

Husker ikke snarveien deg?
Noen ganger hender det at selv om du har gjort instruksen ovenfor vil snarveien fortsatt ikke huske deg. Da gjør du dette:

1. Trykk deg innpå nettleseren/snarveien
  2. Trykk på de to firkantene (fanene dine) nede til høyre
  3. Trykk deretter på privat, men kun hvis den har hvit "bakgrunn", denne hvite bakgrunnen skal vekk.
  4. Nå skal du kunne logge deg inn via snarveien og den vil huske deg.

Slik logger du inn på samsung/android:

1. Du finner mobilversjonen i Google play/Play butikken.
  2. Øverst i søkefeltet skriver du: Kvalitetskontroll, trykk deg innpå denne og deretter Installer.

Du kan også gjøre det på denne måten:

1. Gå inn på Internett med nettleseren Chrome (har du ikke Chrome så anbefaler vi at du laster denne ned).
  2. Skriv inn ks.kvalitetskontroll.no i adressefeltet.
  3. Ved spørsmål om du vil gå til mobilversjonen svarer du "JA".
  4. Skriv inn brukernavnet(passordet som du har fått tilsendt.
  5. Trykk "husk meg" under passord-feltet slik at du slipper å skrive inn informasjonen ved neste innlogging.

Slik lager du snarvei på samsung/android:

1. Gå til innlogging ks.kvalitetskontroll.no via Chrome
  2. Følg anvisningene i bildene under: