Administrator må logge seg inn i kvalitetsystemet, trykke på LISTER og deretter Sjekklister i venstremenyen.

Lage dine egne sjekklister fra bunnen av:
Hvis du vil lage dine egne sjekklister helt fra bunnen av trykker du på + Legg til ny sjekkliste innunder bransje: Egendefinerte lister.

Her kan du legge til Tittel på sjekklisten samt velge hvilke kategori sjekklisten skal ha.

Videre trykker du på + Legg til punkt. Du kan velge så mange sjekkpunkt du vil ha.
Du har ett utfyllingsfelt hvor selve sjekkpunktet skal stå beskrevet.
Du har ett henvisningsfelt hvor du kan f.eks henvise til tegninger eller lover.
Du har ett felt hvor du kan henvise til prosedyrer.
Når du er ferdig trykker du på Lagre liste.

Sjekklisten vil legge seg innunder Bransjen egendefinerte lister som er bedriftens egen bransje for tilpassede eller opprettede sjekklister.

Slik redigerer du eksisterende sjekklister:

Velg bransje i rullegardinen.

Videre trykker du rediger.

Nå er du inne hvor du kan redigere sjekklisten.
Her kan du endre tittel på sjekklisten.
Du kan fjerne ett overfladisk sjekkpunkt eller kopiere sjekkpunktet.
Du kan også bestemme rekkefølgen ved å dra sjekkpunktene opp og ned (drag and drop).
Når du er ferdig trykker du Lagre liste.

Når du har trykt Lagre liste vil den havne innunder Egendefinerte lister. Her finner du altså dine redigerte og tilpassede sjekklister.